Christophe Pele, Le Clarence ; The Cookbook
Christophe Pele-Chihiro Masui-Richard Haughton
français | 02-10-2019 | 320 pages
9782344037140
Livre
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Brève description / annotation
In the heart of Paris, at no. 31 avenue Franklin-Delano-Roosevelt, a private mansion built in 1884, Prince Robert of Luxembourg made a daring decision: to introduce to the world the cuisine of a quiet chef, whose astonishing modernity quickly captivated the world of gastronomy.The chef: Christophe Pelé.The place/ Le Clarence.At Le Clarence, every meal is unique. Christophe Pelé creates vibrant, modern cuisine, in subtle harmony with its warm, traditionally elegant setting.
Détails
| Code EAN : | 9782344037140 | 
| Editeur : | Glenat | 
| Date de publication : | 02-10-2019 | 
| Format : | Livre | 
| Langue(s) : | français | 
| Hauteur : | 320 mm | 
| Largeur : | 220 mm | 
| Epaisseur : | 40 mm | 
| Poids : | 2168 gr | 
| Stock : | en rupture momentanée chez le fournisseur | 
| Nombre de pages : | 320 | 
| Collection : | Le Verre Et L'assiette | 
